Makelaarskantoor uit Schiedam


 


Makelaar in Schiedam en omgeving


U wilt een woning in Schiedam kopen of verkopen? Dan bent u bij 3Dmakelaars aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring op de Schiedamse woningmarkt, kunnen wij ook uw woning snel verkopen, tegen een eerlijke prijs.
Bekijk direct onze dienst als verkoop makelaar in Schiedam

U wilt een woning kopen in Schiedam?

De Schiedamse woningmarkt is een markt met eigen kenmerken. Het kan dus handig zijn om een Schiedamse aankoopmakelaar in te schakelen, indien u een woning in

 deze mooie stad wilt kopen.
Wij kunnen u uitstekend adviseren over de markt, specifieke objecten of wijken in Schiedam. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan een kijkje bij onze diensten als Schiedamse aankoopmakelaar.

Uw Schiedamse woning laten taxeren?

Niet iedere taxateur weet uw woning op waarde te schatten. Door niet alleen rekening te houden met de kenmerken van uw woning, maar ook met die van de – bij ons bekende – buurt, kunnen wij u van vergaand advies voorzien en een eerlijke waardebepaling doen.
Wilt u ook uw woning in Schiedam laten taxeren? Kijk dan snel bij onze taxatiedienst.

Ook voor uw woningen in de omgeving van Schiedam

Wist u dat wij een tweede (directie)kantoor hebben in Vlaardingen? Wij kunnen u in de gehele regio van Schiedam en omstreken helpen om uw woning te kopen of verkopen. Wilt u misschien ook eens een kijkje nemen bij ons Vlaardingse woningaanbod?

U kunt ook altijd contact opnemen voor meer informatie. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

010-4277788
info@3dmakelaars.nlNeem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT