Makelaar in Vlaardingen en omgeving


 


Uw woning in Vlaardingen verkopen?3Dmakelaars is dé makelaardij in Vlaardingen. Ons makelaarskantoor heeft een groot aanbod in zowel Schiedam, als Vlaardingen.
Bekijk direct ons woningaanbod in Vlaardingen.

Doordat wij bekend zijn in de omgeving, kunnen wij u uitstekend adviseren over de juiste verkoopaanpak van uw woning. Wij helpen u uiteraard met de bezichtigingen, prijsstelling, biedingen en aanprijzing van de woning. Daarnaast willen wij altijd nét dat stapje verder gaan.
Geïnteresseerd? Bekijk direct onze verkoopdiensten.

Een woning aankopen in Vlaardingen?

De Vlaardingse woningmarkt is een markt met eigen kenmerken. Het kan dus handig zijn om een aankoopmakelaar uit de omgeving in te schakelen.
Wij kunnen u uitstekend adviseren over de markt, specifieke objecten of wijken in Vlaardingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan een kijkje bij onze diensten als Vlaardings aankoopmakelaar.

10 jaar ervaring Vlaardingse woningmarkt

3Dmakelaars bestaat inmiddels meer dan 10 jaar, maar ook voor oprichting van het bedrijf is al veel kennis van de Vlaardingse markt verzamelt. Voordat we 3Dmakelaars startte, hebben we gewerkt bij een bekende Vlaardingse makelaardij, waardoor we vergaande kennis hebben op de Vlaardingse woningmarkt. Door deze jarenlange kennis en ervaring op lokaal gebeid, weten wij hoe u uw woning het beste verkoopt.

Waarom 3Dmakelaars?


Hoewel ons hoofdkantoor gevestigd is in Schiedam, hebben wij een tweede directiekantoor in Vlaardingen, waardoor wij een goede uitvalsbasis hebben voor het bedienen van de lokale woningmarkt.

Wat wij voor u kunnen betekenen

De 3D’s in onze bedrijfsnaam; Dynamisch, Duidelijk en Daadkrachtig combineren wij met een persoonlijk aanpak en aanstekelijk enthousiasme. Wij zijn geïnteresseerd in mensen en woningen. Een mooie combinatie waar wij dagelijks mee te maken hebben bij onze verkoop- en aankoopservice. Dit maakt ons vak ook zo boeiend en interessant.
Wilt u een huis kopen, verkopen of laten taxeren in Vlaardingen?
Neemt u dan gerust contact op voor meer informatie.

010-4277788
info@3dmakelaars.nlNeem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT