Team in beeld

  • Home
  • Team in beeld

Duidelijk, Dynamisch en Daadkrachtig


3Dmakelaars is in 2008 opgericht met als doel onze klanten totaal te ontzorgen met een zo goed mogelijk resultaat. De 3D’s in onze bedrijfsnaam; Dynamisch, Duidelijk en Daadkrachtig combineren wij met een persoonlijk aanpak en aanstekelijk enthousiasme. Wij zijn geïnteresseerd in mensen en woningen. Een mooie combinatie waar wij dagelijks mee te maken hebben bij onze verkoop- en aankoopservice. Dit maakt ons vak ook zo boeiend en interessant. De afgelopen 10 jaar hebben wij ons marktaandeel elk jaar kunnen vergroten en zijn er steeds meer klanten die nieuwsgierig zijn naar onze aanpak en super blij met het resultaat wat wij voor hen hebben bereikt.

Bent u ook benieuwd naar onze aanpak. Wij komen graag bij u thuis voor een kennis gesprek of vrijblijvende verkoopgesprek van uw woning.
Met vriendelijke groet,

Arjan Schreudering
Directeur/eigenaar

Ons Team

"prettige contacten combineren wij met goede resultaten en daardoor blije klanten"
"het blijft mooi als klanten zich iedere keer verbazen over de snelle verkoop van hun woning"
"wij bewaken elke dag de contactmomenten tussen alle partijen en zorgen dat iedereen op de hoogte blijft"
"het levert altijd blije en verrassend gezichten op als klanten na de bezichtiging nog even relaxt in de woonkamer kunnen zitten om na te praten"
"Ik ben zowel telefonisch als bij ons op kantoor het eerste aanspreekpunt. Persoonlijk contact, planning en organisatie is waar het bij mij om draait."

Referenties

Contact verliep prima. De inzet van de makelaar zelf was voorzichtig maar heeft goed geluisterd naar ons en heeft zich aangepast naar onze wensen. ze zijn goed bereikbaar en behulpzaam.

Dhr. Jordy Vliet
Verkoop beoordeling

Schitterend resultaat! De samenwerking was kort maar krachtig. 3D Makelaars is absoluut een aanrader!

Een funda gebruiker
Verkoop beoordeling

Een zeer enthousiaste makelaar. Prettig contact. Actieve aanpak met als resultaat dat het huis binnen 1 week verkocht was.

Mevr. Van der Leur
Verkoop beoordeling