Piersonstraat 70, Schiedam


€ 150.000 k.k.

Piersonstraat 70 3119 RG Schiedam

BIEDEN VANAF € 150.000,- kosten koper

Modern uitgevoerd 3 kamer appartement op de 1e verdieping met zonnig balkon op het zuid-westen. Het appartement beschikt over een luxe badkamer en keuken, is volledig gestuukt en is voorzien van een laminaatvloer. Aan het einde van de straat vindt u aan de ene zijde de "Burgemeester van Haarenlaan" met een goede tram- en busverbinding en. Aan de andere zijde bevindt zich de "Mgr. Nolenslaan" met alle winkels voor de dagelijkse boodschappen. Tevens bevinden er zich diverse basis scholen in de buurt.

Indeling

Begane grond:
Afgesloten/gezamenlijke entree met bellen tableau met intercom en brievenbussen. Toegang tot de bergingen waar zich ook de berging van behorend bij het appartement bevind.

1e verdieping:
Entree/hal met diverse inbouwkasten, separaat toilet met fonteintje en toegang tot alle vertrekken. Ruime lichte woonkamer van ca. 19m2 voorzien van gestuukte wanden en laminaat. Dichte keuken voorzien van een modern keukenblok met inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon en de badkamer. Luxe badkamer met inloopdouche en een wastafel. Slaapkamer van ca. 10m2 gelegen aan de achterzijde. Deze slaapkamer beschikt over een vaste kast en geeft toegang tot de badkamer. Slaapkamer aan de voorzijde van ca. 14m2 tevens voorzien van een vaste kast.
Overige:
-Oplevering in overleg
-Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
-Gelegen op erfpachtgrond waarvan de canon is afgekocht tot 1 juli 2033
-Actieve vereniging van eigenaars, bijdrage € 83,47 per maand
-Woonoppervlakte ca. 68m2
-Inhoud ca. 217m3

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details over deze woning

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  2 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1958

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Inhoud

  m2

 • Oppervlakte

  68 m2

Neem contact op

Arjan Schreudering NVM Makelaar RMT

Woningen in de buurt

€ 219.000 k.k.

Bouwjaar: 1927

Kamers: 5

Slaapkamers: 4

€ 164.500 k.k.

Bouwjaar: 1999

Kamers: 3

Slaapkamers: 2

€ 239.500 k.k.

Bouwjaar: 1922

Kamers: 5

Slaapkamers: 3Deel deze woning