Vlaardingerdijk 280, Schiedam


€ 129.500 k.k.

Vlaardingerdijk 280 3117 ZS Schiedam

Luxe en sfeervol gemoderniseerd, 2 voorheen 3 kamer appartement van 60 m2 op een fantastische locatie met fenomenaal uitzicht vanaf de 10e etage op de Wilton haven, Nieuwe Maas en de Sky-Line van Rotterdam.
Dit appartement staat op eigen grond, heeft een mooie keuken onder andere voorzien van een vaatwasser en een luxe badkamer met inloopdouche. De woonkamer met een heerlijke lichtval en is nu ingericht in een woon- en eetkamer. Het eetgedeelte kan eenvoudig worden teruggebracht naar de oorspronkelijke slaapkamer Het appartement heeft grote ramen met dubbel glas, videofoon, aansluiting glasvezel, veiligheidssloten, balkon op het zuiden en een kelder op de begane grond. Het appartement is geheel voorzien van laminaat.
Openbaarvervoer (Metro- en busstation Vijfsluizen en NS station Vlaardingen-Oost). Dicht bij het centrum van Schiedam en Vlaardingen. De uitvalswegen, A4, A20, A15 en A13 zijn binnen 2 minuten te bereiken.

Indeling:
Entree, veiligheidssloten, tochtportaal, gang, meterkast, videofoon installatie, modern vrij hangend toilet. Lichte sfeervolle woon/eetkamer van ca. 30 m2 met een fantastisch vrij uitzicht over de haven, de Nieuwe Maas en de Sky-Line van Rotterdam. Toegang naar het balkon. Moderne keuken voorzien van kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, wasmachine, magnetron en een bergkast. Moderne vergrote badkamer met inloopdouche. Slaapkamer aan de galerijzijde van ca. 10 m2 met grote inbouwkasten. Het gehele appartement is voorzien van laminaat.

De woonkamer kan eventueel door koper eenvoudig worden gesplitst naar de oorspronkelijke extra slaapkamer.

Balkon en gezamenlijk dakterras:
Zonnig balkon (1,12m x 2,66m) met zuiden ligging en een mooi uitzicht. Ook kunnen bewoners gebruikmaken van het gezamenlijk dakterras 1 verdieping hoger van ca. 30m2.


Berging:
Op de begane grond bevindt zich een eigen berging met aansluiting elektra.

Overige:
Oplevering in overleg. Appartementencomplex voorzien van een centrale hal met een afgesloten entree, brievenbus, intercom, bellentableau en liften. Actieve, gezonde VVE met een maandelijkse bijdrage van € 128,- exclusief stookkosten van € 61,- p.m. Verwarming middels blokverwarming. Eigen grond. Bouwjaar 1957. Woonoppervlak ca. 60 m2. Inhoud 185 m3

Binnen afzienbare tijd komt er naast het complex een Brasserie en een vers markt in het binnenkort te realiseren nieuw te bouwen appartementen complex.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Details over deze woning

 • Aantal kamers

  3 kamers

 • Aantal slaapkamers

  1 slaapkamers

 • Bouwjaar

  1957

 • Bouwvorm

  bestaande bouw

 • Status

  Verkocht

 • Oppervlakte

  60 m2

Neem contact op

Arjan Schreudering
Arjan Schreudering NVM makelaar (RMT)

Woningen in de buurt

€ 219.000 k.k.

Bouwjaar: 1927

Kamers: 5

Slaapkamers: 4

€ 164.500 k.k.

Bouwjaar: 1999

Kamers: 3

Slaapkamers: 2

€ 239.500 k.k.

Bouwjaar: 1922

Kamers: 5

Slaapkamers: 3Deel deze woning